Navigatie


Wat doen wij

De werkzaamheden in de installatietechniek zijn heel divers, van lekkende kraan tot warmtepomp.

Wat doen we dan zoal naast service en onderhoud en verduurzamen:

Verbouw en renovatie 

Wij verzorgen al uw water-, gas-, elektra- en werkzaamheden m.b.t. sanitair bij een verbouwing of renovatie. Meestal in samenwerking met een aannemer of de klant zelf.

Sanitair

Een lekkende kraan, doorlopend toilet of een volledig nieuwe badkamer, wij kunnen u helpen.

Samen met onze leverancier realiseren we uw nieuwe badkamer van tekening tot het mooie eindresultaat. De adviseurs in onze showroom geven u een deskundig advies en wij realiseren dit mooie plan voor u.

Elektra

Van het ophangen van een lamp tot het aanpassen van meterkasten, het plaatsen van een laadpaal of volledige elektrotechnische-installaties kan u bij ons terecht.

Waterontharders

Een waterontharder is een behoud van uw apparatuur en sanitair en scheelt heel veel ontharden en boenen. Wij leveren en plaatsen waterontharders en bekijken samen met u wat de beste plek hiervoor is.

Aanleg airco

De aanleg van een airco installatie wordt gedaan door onze STEK gecertificeerde mensen. Het helpt u de hete zomerdagen lekker koel door te komen. Maar ook een vertrek verwarmen met een airco is een mogelijkheid.

Natuurlijk geldt voor alles dat het maatwerk is en gebeuren alle werkzaamheden volgens de vereiste veiligheidsnormen en in goed overleg met de klant.

Bij problemen kunt u bellen met 06-29882801 en zullen we er alles aan doen om het dezelfde dag nog te verhelpen.

Back to top